PANDORA- Povestea continua!

Va spuneam (aici) ca pentru mine, Pandora nu-i doar o bratara fashion, este un jurnal ascuns intr-o bijuterie fermecatoare si va impartaseam dorinta mea de a avea o Pandora proprie si personala care sa-mi spuna povestea si sa-mi fie martora la cele mai intense si importante trairi.
Astazi revin cu vesti despre minunatele Pandora si anume ca tocmai au lasant o noua colectie inspirata parca dinr-un paradis tropical.
colectia-vara-pandora-2014
Colectia de vara semnata Pandora ne poarta intr-o calatorie exotica, plina de culori aprinse, modele surprinzatoare si motive mistice. Noile talismane Pandora (realizate din argint 925, sticla de Murano si email) sunt impodobite cu motive tropicale, inflorituri indraznete si creatii mozaicale, pastrandu-se astfel in tendintele actuale. Talismanele pentru vara lui 2014 sunt vesele, colorate in nuante pline de energie si prezinta modele etnice.
Lor li se adauga bratarile multi-snur, de culoare potrocaliu aprins sau albastru visator, care vor completa perfect o tinuta estivala si vor complimenta o piele sarutata de soare.
bijuterie-2014-colorata

ce-purtam-in-2014

noua-colectie-2014-vara

ce-bijuterii-purtam-in-2014
Va plac noile bijuterii Pandora? Daca ar fi sa alegeti doar una, pentru care ati opta?

3 comentarii:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter