Pronovias ne imbraca visele de 50 de ani!

Nu sunt maritata si nici nu planuiesc sa o fac in viitorul apropiat. Sunt una dintre multele femei care considera ca nu actul te tine langa acel barbat si nu ma dau peste cap sa ma vad cu o saiba pe deget. Am, Slava Domnului, destule inele numai bune de purtat si scos in lume. 
Totusi nu pot sa spun ca nu m-am visat mireasa, chiar si pentru o clipa atunci cand zaream fugitiv vreo rochie alba pe crinolina. Este una dintre cele mai speciale rochii pe care o femeie are ocazia sa o poarte intr-o viata si sunt de parere ca toate meritam sa purtam in ziua nuntii rochia visurilor noastre.
Tocmai de accea mi s-a parut important sa va anunt ca Pronovias sarbatoreste 50 de ani de activitate si pentru cele care nu stiati, (eu habar n-aveam) acest brand exista si la noi. Magazinul se gaseste pe Calea Victoriei si este plin de rochii superbe care-si asteapta cuminti stapanele.

Brand-ul Pronovias a luat nastere in 1964, la Barcelona, ca o afacere de familie. In zilele noastre, Pronovias este lider mondial al rochiilor de mireasa, fiind prezent in peste 90 de tari.

Anul acesta Pronovias sarbatoreste 50 de ani de activitate, 50 de ani in care a imbracat visele a zeci de mii de mirese. 
Si cum altfel ar fi putut marca aceasta jumatate de secol, decat printr-un show de moda unic, in care au fost prezentate 50 de rochii din colectiile Atelier Pronovias 2015.
Din prezentare n-au lipsit rochiile compuse din piese distincte (corsaje si fuste), care ofera posibilitati nelimitate de combinatii, rochiile impodobite cu bijuterii si binecunoscuta rochie tip bluza, una dintre piesele emblematice ale firmei.

Tesaturile somptuase reprezinta esenta colectiei Atelier Pronovias: dantela frantuzeasca, matasea Mikado, crepul sau brocardul sunt in mod special importate. Sa nu uitam de satin, tul si dantela inflorata, prezente in mai toate rochiile.

Trebuie sa recunosc, la cat sunt de frumoase rochiile Pronovias, mai ca m-as marita si eu. Si nu doar o data! 
Sunteti de acord cu mine?
rochie-mireasa-mulata

rochie-mireasa-extravaganta

rochie-dantela-alba

Si cateva dintre modelele mele preferate din colectiile trecute:

rochie-pronovias

rochie-mireasa-pronovias

rochie-maneca-lunga

rochie-mireasa-scurta

rochie-pene-ampla

rochie-mireasa-broderie

rochie-model-2014

Foto credit: Pronovias.com

6 comentarii:

  1. Cat de frumoase sunt rochiile, a 5-a e prefarata mea <3

    RăspundețiȘtergere
  2. superbe, am fost la o nunta cu o mireasa cu o asa rochie, din pacate, pana dimineata, arata jalnic trena, uda si murdara ingrozitor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trena este un subiect sensibil cand vine vorba de rochiile de mireasa. Cred ca una detasabila ar fi alegerea perfecta. Nu?

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter