DITA VON TEESE






I love this woman...is my style icon!!!!

Am vazut ca multe fete care detin bloguri au cate o vedeta preferata,pe care o admira,mai ales din punct de vedere al stilului vestimentar...so,m-am gandit sa scriu si eu despre vedeta pe care o admir si care ma inspira de fiecare data:) Sunt sigura ca nu mai are nevoie de nicio prezentare :Dita Von Teese. O consider un etalon din punct de vedere al elegantei si rafinamentului (damn,este intotdeauna impecabila),de o senzualitate aparte si mai ales sexualitate.

Este cel mai bun exemplu prin care se poate dovedi,ca pt a fi sexy nu trebuie sa fi si dezbracata,acest lucru tine mai mult de atitudine,de cum iti alegi piesele vestimentare si mai ales,de cum le porti.
Machiajul intotdeauna impecabil,buzele rosii senzuale,rochiile mulate,talia accentuata...pt mine femeia asta is the best:) Cine ar fi crezut ca stilul retro al anilor '60-'70 ma vor atrage atat de mult? Eu una,niciodata,insa Dita m-a convins:)

Si as putea sa scriu la nesfarsit,o multime de lucruri despre ea,si o multitudine de motive pt care o admir atat de mult,dar cred ca you got the point;)
Voua va place Dita??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter